Milf anaal geneukt in de bouwmarkt

Milf anaal geneukt in de bouwmarkt

Hallo! Mijn naam is Cindy en ben 39 jaar. Alleenstaande moeder van met 3 kinderen. Anaal geneukt worden. Eerst moest ik er niet aan denken, nu wil ik niet anders. In dit verhaal vertel ik over hoe ik voor de eerste keer harde anale sex heb beleefd in de bouwmarkt. Dit was een heerlijke ervaring, al moet ik zeggen… In het begin was het best even pijnlijk. Wanneer ik eerder verhalen over anale sex hoorde kreeg ik altijd de koude rillingen over mijn rug, waardoor ik hier niet aan moest denken. Het leek mij helemaal niets als er een pik in mijn kontgaatje naar binnen zou gaan. Toch is dit dus gebeurd en het heeft ervoor gezorgd dat ik helemaal dol ben geworden op anale sex.

Milf voor het eerste anaal geneukt

Het begon toen ik een dominante man heb leren kennen. Dit was een man die dol was op het spelen van rollenspellen en we speelden dan ook veel karakters tijdens de sex. De ene keer was ik een zuster of een agente, maar ik ben ook al eens de ongehoorzame werkster geweest en de chagrijnige collectante of catwoman (hihi).

De sexdates die ik met hem had waren allemaal zeer spannend en ik verheugde mij ook altijd weer op de volgende afspraak. Er is wel eens door hem aangegeven dat hij een keer anale sex wilde proberen maar dan hield ik mij een beetje op de vlakte. Toen ik de chagrijnige collectante speelde heeft hij ook een vinger in mijn kontje gestopt. Dit was niet onaangenaam maar toen hij verder wilde gaan stopte ik hem.

Het was een dominante man maar hij had respect voor mij en als ik echt iets niet wilde dan deed hij dit ook niet. De afspraak die zou volgen die zouden we op een locatie hebben, dit was voor mij geheim en hij wilde mij verrassen. We zouden afspreken bij een bouwmarkt en dit zouden we doen op een zondag. Ik was erg benieuwd wat hij met mij wilde gaan doen, want de bouwmarkt was op die dag gesloten.

Kontneuken in de bouwmarkt

Op de dag van de afspraak reed ik naar de bouwmarkt toe en ik zag zijn auto al staan. Hij stond tegen de zijkant van de auto geleund en hij had een legerpet op. Ik werd nog nieuwsgieriger en ik wilde meteen naar hem toe. De auto parkeerde ik vlakbij zijn auto en ik liep naar hem toe. Hij groette mij vriendelijk en gaf mij een kus op de wang. Toen was hij nog vriendelijk. In zijn hand had hij nog een legerpet en die zette hij mij op het hoofd. Hij pakte mij bij de hand en we liepen om de bouwmarkt heen en daar stond een vervallen gebouw.

We gingen naar binnen en in een tas die hij had meegenomen zaten een aantal spullen. Het waren legerspullen en ik moest er wat van aantrekken en hij had een legerjas aangetrokken. Hij vertelde mij dat ik de nieuwe soldaat was en hij de sergeant. Het leek me erg spannend en ik deed wat kleding aan en ik wachtte wat er zou gaan gebeuren.Het is maar goed dat het niet echt op deze manier in het leger gaat.

Ineens begint mijn minnaar te schreeuwen dat ik in de houding moest gaan staan. Dit deed ik maar mijn voeten stonden niet recht en daar viel hij meteen over. Hij kwam vlak voor mij staan en hij keek mij diep in de ogen aan. Wederom schreeuwde hij waarom ik niet deed wat hij vroeg. Daarop zei ik dat ik dacht dat ik in de houding stond. Met zijn hand pakte hij mijn gezicht beet en hij keek heel streng.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *