Ik ben de gangbang slet

Ik ben de gangbang slet

Als je mij een aantal jaren geleden had gezegd dat ik regelmatig sex zou hebben met soms wel acht mannen tegelijk dan had ik je echt voor gek verklaard. Dit was iets wat nooit bij mij gepast zou hebben toen, toch kunnen dingen raar lopen en dit is ook bij mij het geval. Mijn sexleven was toen helemaal niet braaf want de enige waar ik sex mee had was mijn man. We deden toen al wel best kinky dingen. We hadden veel anale sex en deden ook aan lichte SM, verder leefden we ook een rustig en goed leven.

 

Mijn man is altijd mijn steun en toeverlaat geweest, ik heb vele moeilijke momenten meegemaakt en hij was er altijd voor mij. Toch is dit niet waar dit sexverhaal over gaat en ik zal me dan ook beperken tot mijn geile avonturen. Toen mijn man en ik ongeveer vijf jaar getrouwd waren zaten we een keer een sexfilm te kijken. Ook dit deden we wel eens om de spanning op te bouwen en dan de slaapkamer op te zoeken. Het was een film met dames die door meerdere heren verwend werden. In het begin begon het nog rustig en was het een trio. Toen de film verder liep kwam er ook een scene waar je een vrouw zag die eerst sex had met één man maar er kwam er toen steeds eentje bij. Op een bepaald moment waren het er meer dan tien. Dit wond mijn man behoorlijk op want hij zat mij flink te betasten.

Toch deed hij dit wel bij meer films dus ik deed er verder weinig mee. Toen de film afgelopen was en ik samen met hem naar de slaapkamer wilde lopen wilde hij nog even praten. Hij vroeg wat ik van de film vond en of dit niet iets was wat ik eens een keer wilde proberen. Op dat moment dacht ik echt dat hij gek was geworden. De verontwaardiging moet toen ook van mijn gezicht af te lezen zijn geweest. Mijn man bleef rustig en vertelde mij dat het altijd al een fantasie van hem was geweest om te zien hoe ik door andere mannen werd geneukt. Op dat moment had ik geen zin meer in sex en ik vertelde hem dat we beter konden gaan slapen en het er de volgende dag over zouden hebben. Toch kwam van slapen die nacht niet veel meer want ik zat de gehele tijd te denken aan wat mijn man mij heeft verteld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *