Journuit streeft naar de ultieme ‘sweet spot’ tussen hoge kwaliteit en betaalbare prijzen, tussen het ultieme zitcomfort en een mooi design. We dagen het status quo iedere dag uit om fantastische meubels te kunnen produceren die toch toegankelijk blijven.

Om dat te kunnen doen, elimineren we elke onnodige stap in de keten van productie tot in jouw woonkamer. Daarom openen we geen dure flagship stores en verkopen we onze zetels niet via interieurwinkels, maar zoeken we naar nieuwe en originele manieren om je onze sofa’s te laten ontdekken en ervaren. Misschien moet je daarom ietsje verder rijden om eens neer te ploffen in een van onze modellen, maar dan ontdek je tegelijk ook wel een erg leuke nieuwe plek!

Cantine

De eerste plek waar onze Journuit zetels een permanent plekje veroverden, was Cantine. Deze hippe en vriendelijke lunchplek serveert enkel lekkere én gezonde recepten, met een heerlijke koffie of bio limonade erbij. Boven Cantine zit overigens co-workingspace Firma, dus het is ook de ideale plek om jonge ondernemers en creatieven te ontmoeten tijdens hun lunchpauze. Maar hip of niet: iedereen wordt hier even warm ontvangen door het supervriendelijke en enthousiaste team!

Journuit sofa’s die je hier kan ontdekken: Pillow Talk, Utilitarian, Cozy Island

Cantine
Schaarbeeklei 636
1800 Vilvoorde
Tel: 0032 2 255 18 40
Open: Ma-Vrij, 11u – 16u (Jaarlijks verlof van 18 - 28 augustus)
www.eatatcantine.be

 
 

Fosbury & Sons

Het gloednieuwe co-working concept Fosbury & Sons staat voor een andere manier van werken. De gemeenschappelijke ruimtes waar vergaderd, gebrainstormd en gewerkt kan worden, werden ingericht in een huiselijke en gezellige sfeer waar de inspiratie rijkelijk kan vloeien. De co-working plek is enkel toegankelijk voor leden, maar wie onze Journuit sofa's er wilt gaan testen, is meer dan welkom voor een bezoekje!

Journuit sofa’s die je hier kan ontdekken: Pillow Talk, Utilitarian, Cozy Island

Fosbury & Sons
Mechelsesteenweg 271
2018 Antwerpen
Open: Ma - vrij van 8u30 tot 17u
www.fosburyandsons.com

Cafuné Espresso Bar

Cafuné is de Portugese uitdrukking voor ‘met je vingers door het haar van je geliefde strelen’ en een bezoek aan deze koffie bar voelt ook daadwerkelijk zo. Ook al bestaat Cafuné nog niet zo lang; de plek is in een korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde in de Brugse koffie scene. Dat valt volledig te verklaren door het streven naar een hoogstaande kwaliteit; de koffie wordt in België geroosterd, de taarten zijn homemade en de charmante uitbaters Elliott en Maaike bedienen je met veel enthousiasme. En nu is er nog een extra reden om Cafuné een bezoekje te gunnen, want sinds kort kun je er ook in een Journuit zetel van je espresso, cortado of latte macchiato genieten!

Journuit sofa’s die je hier kan ontdekken: Utilitarian

Cafuné Espresso Bar
Academiestraat 8
8000 Brugge
Open: Ma-Vrij, 8.30u – 17.30u / Za-Zo, 9u – 18u / Di gesloten
 
 

Tarterie

Tarterie is waarschijnlijk de gevaarlijkste locatie waar je een Journuit sofa kunt testen – voor je weegschaal dan toch – want op deze plek kun je de heerlijkste artisanale taarten en quiches proeven, die ter plekke bereid worden in het open atelier. Het team achter deze lekkere Kortrijkse hotspot is dagelijks in de weer om met de beste ingrediënten op ambachtelijke wijze smaakvolle en authentieke producten af te leveren, en heeft er met onze sofa-set een gezellig hoekje bij!

Journuit sofa’s die je hier kan ontdekken: Pillow Talk

Tarterie
Grote Markt 44
8570 Kortrijk
Tel: 0032 478 82 51 30
Open: Ma, 7u – 17u / Wo-Zo, 9u – 18u

Fanny's

Fanny Leenknecht is de leading lady achter dit Instagram-waardige koffiecafé in Kortrijk, en geeft er met veel liefde haar passie voor koffie door. Bij het binnenkomen van Fanny's waan je je in een echte jungle, maar dan zonder wilde dieren en allerlei andere ongemakken. De persoonlijke sfeer en eigenwijze touches maken van deze plek een geliefde plek onder de Kortrijkenaren; het grote terras met zicht op de Leie heeft daar vast ook iets mee te maken.

Journuit sofa’s die je hier kan ontdekken: Utilitarian

Fanny's
Diksmuidekaai 2
8500 Kortrijk
Tel: 0032 485 63 95 14
Open: Ma-Zo, 9u – 19u

 

Als jij nog denkt aan een leuke plek waar onze Journuit sofa’s perfect zouden passen, horen we dat graag! Misschien ken je iemand die een coole sapjesbar opent, een leuke koffiebar runt of een boetiekhotel openhoudt? Laat ons iets weten via support@journuit.be. Als er een leuke samenwerking voortvloeit uit jouw introductie, sturen we je graag een leuke verrassing op!

We gebruiken op deze site cookies om je bezoek aan Journuit te optimaliseren. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies zoals omschreven in onze Privacy Policy.

ok