Journuit

Nanja Massy x Journuit

22.03.2016

De lieve, levendige en super getalenteerde Nanja Massy maakte er haar carrière van om mensen zich er op hun best te laten uitzien en goed te laten voelen over zichzelf. Voor Journuit deed ze dat voor onze ambassadeurs, waardoor zij kunnen schitteren in onze campagne.

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Nanja Massy en ik heb het geluk gehad om van mijn passie mijn beroep te kunnen maken als visagist en haarstilist, onder de naam MassyCreations. Het is echt een zegen dat ik mezelf zo creatief mag uitdrukken in mijn job. Het is een deel van mijn leven geworden om mensen zich goed te doen voelen en hun beste puntjes extra in de verf te zetten. Wanneer ze zich gelukkig en mooi voelen, is mijn missie geslaagd.

Wat betekent schoonheid voor jou?

Het is de manier waarop je naar het leven kijkt: genieten van de kleine dingen. De schoonheid in alles kunnen zien. Voor mij is het ook deel van mijn job als beauty expert voor Belmodo.be, als visagist en haarstilist. Iedereen is mooi, maar make-up kan je soms helpen om je nog beter in je vel te voelen.

Op welke momenten voel je je alsof je leven perfect in balans is?

Een balans vinden tussen werken en leven is heel belangrijk voor mij. Door de aard van mijn job lopen de twee soms door elkaar, en moet ik voorzichtig zijn dat het werk niet alles gaat overheersen. De momenten waarop ik naast mijn vriend op de bank kan zitten, koester ik echt. Dus ik denk dat ik me in balans voel wanneer ik genoeg tijd met mijn geliefden kan doorbrengen.

Op welke manier kan design de perfecte balans bereiken?

Mijn huis is erg clean, met eenvoudige lijnen en industriële toetsen. Zwart, wit en verschillende texturen bepalen de look. Mijn vriend is meer romantisch, hij zorgt voor de gezelligheid en warme sfeer in huis. Hij houdt van kaarsen, verse bloemen en een houten vloer, om ons interieur minder monotoon te maken. Hij maakt dat ik tot rust kan komen en kan genieten wanneer ik thuiskom.

Wat betekent 'thuis' voor jou?

Het klinkt misschien cliché, maar 'thuis' is waar liefde en dromen beginnen. Het is de plek waar ik mezelf kan zijn zonder make-up aan, in een joggingbroek en omringd door de mensen die ik graag zie. Dat is thuis: een vredige plek waar ik graag naar terugkeer na een hectische dag.

Waar zoek je naar als je iets aan je interieur wilt toevoegen?

Ik zou heel graag een betonnen vloer willen, om de cleane look van ons huis nog meer in de verf te zetten. Ik hou van een industriële stijl met veel wit. Als er echt wordt geleefd in een huis, zijn het de mensen die kleur toevoegen! Ik wil ook graag design meer combineren met vintage vondsten vanop marktjes.

Nanja zit in de love seat van de Pillow Talk. Meer over haar kan je vinden op www.massycreations.be.

terug naar overzicht

We gebruiken op deze site cookies om je bezoek aan Journuit te optimaliseren. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies zoals omschreven in onze Privacy Policy.

ok