Journuit

April and May x Journuit

12.04.2016

Jantine en Vivian van stylingbureau April and May werken samen met 's werelds meest geliefde designmerken om mooie verhalen met en voor hen te creëren. Via hun mooie blog slagen ze er dagelijks in mensen te inspireren met zorgvuldig samengestelde moodboards en geselecteerde verhalen. We waren ontzettend blij met hen te kunnen samenwerken voor onze eerste campagne, en erg nieuwsgierig om hen wat vragen voor te leggen over hun werk en filosofie.

Wie zijn jullie en wat doen jullie?

Wij zijn Jantine en Vivian: het team achter April and May. We geloven dat er een verhaal zit achter alles, en we willen die graag met mensen delen. April and May werd opgericht door Jantine in 2008 als een stylingbureau met een sterke focus op interieur en concepten. Vrij vlug al kwam Vivian erbij, en toen we ons realiseerden dat we geboren zijn in de maanden april en mei, beseften we dat de hele puzzel klopte.

Wat betekent 'schoonheid' voor jullie?

Schoonheid kan zitten in je comfortabel voelen, maar ook in iets dat je een instant vreugdevol gevoel geeft, iets waardoor je je voelt aangetrokken. Of soms is schoonheid een combinatie van verschillende dingen, die je gelukkig maken door net perfect bij elkaar te passen.

Wanneer voelen jullie je alsof jullie leven perfect in balans is?

Ons leven is in balans wanneer we tijd kunnen maken voor onze vrienden, familie en (niet te vergeten) onszelf. Onze job is ook onze hobby en we houden er ontzettend veel van, maar het mag ook weer niet al onze tijd in beslag nemen.

Op welke manier denken jullie dat design de ultieme balans kan bereiken?

Een sterk design is een tijdloos ontwerp; een klassieker op elke manier. Natuurlijk houden we van trends en combineren we die met veel plezier. Maar de ware liefde blijft gereserveerd voor tijdloze stukken, die relevant blijven in onze levens en interieurs doorheen de jaren.

Wat betekent 'thuis' voor jullie?

Voor ons is 'thuis' de plek waar we echt onszelf kunnen zijn. Die ene plek op aarde waar je je comfortabel voelt, een plek die perfect is voor jou.

Waar zoeken jullie naar bij nieuwe toevoegingen aan jullie interieur?

Het moet iets zijn dat past bij jezelf en je familie: iets persoonlijks. Trends kunnen een rol spelen, maar je moet daar niet mee overdrijven. Een item of object moet je echt aanspreken. En je kan een interieur niet in één keer kopen: het moet met je meegroeien en reflecteren wie je bent.

Jantine en Vivianzitten in onze Utilitarian tweezit. Vind meer inspiratie van April and May op www.aprilandmay.com.

terug naar overzicht

We gebruiken op deze site cookies om je bezoek aan Journuit te optimaliseren. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies zoals omschreven in onze Privacy Policy.

ok