April and May x Journuit

Jantine en Vivian van stylingbureau April and May werken samen met 's werelds meest geliefde designmerken om mooie verhalen met en voor hen te creëren. Via hun mooie blog slagen ze er dagelijks in mensen te inspireren met zorgvuldig samengestelde moodboards en geselecteerde verhalen. We waren ontzettend blij met hen te kunnen samenwerken voor onze eerste campagne, en erg nieuwsgierig om hen wat vragen voor te leggen over hun werk en filosofie.

Lees meer

Gilles Draps x Journuit

Gilles Draps is een man van verhalen. Door te bloggen trainde hij zijn oog voor esthetiek en neus voor lekker eten, en vond deze Renaissance man zichzelf opnieuw uit als fotograaf. De ene dag zit hij nieuwe recepten uit te denken, de volgende fotografeert hij een campagne voor de leukste lifestylemerken. Ook de eerste campagne van Journuit werd door hem in beeld gebracht, en hij deelt graag zijn visie op schoonheid en escapisme met ons.

Lees meer
 
 

BRNSO x Journuit

De leading ladies achter een design studio, co-workingplek en gloednieuwe lunchbar... Anne en Hanna van BRNSO hebben een goed oog voor goed design en innovatieve concepten. Voor Journuit openden ze de deuren van hun prachtige locatie in Vilvoorde, en delen ze hun ideeën over design.

Lees meer

Nanja Massy x Journuit

De lieve, levendige en super getalenteerde Nanja Massy maakte er haar carrière van om mensen zich er op hun best te laten uitzien en goed te laten voelen over zichzelf. Voor Journuit deed ze dat voor onze ambassadeurs, waardoor zij kunnen schitteren in onze campagne.

Lees meer
 

We gebruiken op deze site cookies om je bezoek aan Journuit te optimaliseren. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies zoals omschreven in onze Privacy Policy.

ok